Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Privacy statement

Wij respecteren de privacy van onze bezoekers en klanten. We dragen er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Onze verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Bezoekers van de Wierookstunter website
We gebruiken zowel eigen technieken als technologieën van gerenommeerde derde partijen om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Het doel hiervan is onze website te verbeteren zodat wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Ook meten we met deze technieken de effectiviteit van diverse marketingaspecten zoals bijvoorbeeld advertentiecampagnes.
Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van IP-adressen. De gegevens worden verwerkt op een statistische manier waarmee onze bezoekers niet persoonlijk identificeerbaar zijn.

Klanten van Wierookstunter
Zoals u begrijpt hebben we van onze klanten meer informatie nodig.
Als u een bestelling bij ons plaatst vragen wij uw e-mail adres, geslacht, naam, adres en telefoonnummer. Indien van toepassing vragen wij u ook om uw bedrijfsnaam en factuuradres. Deze gegevens nemen we op in ons klantenbestand en worden gebruikt voor de volgende zaken:

  • Uw naam, geslacht, e-mail adres en eventueel telefoonnummer gebruiken wij om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling
  • Uw naam, adres en eventueel telefoonnummer geven wij door aan de vervoerder zodat deze de producten bij u kan bezorgen
  • Uw naam en e-mail adres gebruiken wij om te controleren of wij uw betaling hebben ontvangen
  • Uw naam, adres, e-mail adres telefoonnummer kunnen wij aan een incassobureau geven zodat zij u kunnen vervolgen als u niet betaalt

Daarnaast slaan wij bij uw bestelling uiteraard op welke producten u bestelt, hoe u wenst te betalen en voor welke verzendmethode u heeft gekozen. Ook slaan wij eventuele opmerkingen die u tijdens het bestelproces hebt doorgegeven op en registreren wij vanaf welk IP adres een bestelling is geplaatst om misbruik tegen te gaan. Tot slot archiveren wij communicatie die via e-mail, telefoon of per post tussen u en ons heeft plaatsgevonden.

Nieuwsbrief
Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief zetten wij uw naam en e-mailadres in ons nieuwsbriefbestand zodat wij u kunnen informeren over nieuwe producten, acties en dergelijke. Als u dit niet langer op prijs stelt kunt u zich uitschrijven via een link onderaan de nieuwsbrief of door dit ons op een andere manier kenbaar te maken.

Wierookstunter verkoopt uw gegevens niet
Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen of verhuren en deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. Medewerkers van Wierookstunter en derden die door Wierookstunter worden ingeschakeld zijn verplicht uw privacy te respecteren en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om te gaan.

Recht op inzage, correctie, verwijdering en verzet
Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.
Als u vindt dat onze website of ons handelen niet in overeenstemming is met ons privacybeleid verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Toepasselijkheid
Dit privacy statement is van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst.

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen.

Klant beoordelingen

2424 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8!

Bekijk alle shopreviews

Altijd goed!

Ik bestel hier altijd een paar keer per jaar. Altijd naar volle tevredenheid. Dus een echte aanrader en veel keuze!

Veel keuze en snel geleverd

Fijn om rustig te kunnen kiezen , en alles te vergelijken , goede prijs en snelle levering . Ik ben blij dat ik bij deze site ben uitgekomen en ga zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst